Informatie


Interesse om een kunstwerk aan te schaffen?
Stuurt u mij dan een mailtje of neem telefonisch contact op.

Email: fotomariekeg@gmail.com
Mobiel: 06 39573583

Catalogusprijzen
De catalogus met prijzen vindt u hier.

Wilt u graag zelf, iemand anders of uw familie voor model laten staan? In overleg kunnen we bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Model staan voor een kunstportret
Je staat model voor een shoot waarbij de kunstenaar de vrije hand heeft in het te maken werk. De fotoshoot zelf kost u niets en keuze is volledig aan u om een of meerdere exemplaren aan te schaffen. U bent nergens toe verplicht.

Het model krijgt 20% korting op de actuele catalogusprijs van een kunstwerk. Deze korting is eenmalig op één exemplaar uit de gelimiteerde oplage van een kunstwerk uit de fotoshoot waarvoor model is gestaan. De korting is alleen geldig als het kunstwerk direct bij Marieke Gaymans Fotografie wordt gekocht.

De werken hebben een standaard maximale oplage van 8 genummerde en gesigneerde exemplaren. Alle auteursrechten blijven bij de kunstenaar.

Familieportret in opdracht
In overleg bepalen we of we de foto in de studio maken of op locatie.  We werken naar 1 groepsfoto toe. Vooraf bespreken we de wensen en mogelijkheden. De kosten voor de shoot zijn afhankelijk van de uren die erin gaan zitten. Ik maak graag een offerte.

Afdrukken volgens prijslijst, bijvoorbeeld professionele sublimatieprint op aluminium van 40cm x 40cm: € 99,00

Bedrijfsfotografie
Uurtarief: € 80,00

Prijzen voor bedrijfsfotografie zijn excl. BTW en reiskosten. Afhankelijk van de afspraken krijgt u de foto’s digitaal geleverd.

Op mijn werk in opdracht zijn de volgende voorwaarden van toepassing: Algemene Voorwaarden MGF 19-01-2012