Contact

In haar nieuwste werk speelt Marieke Gaymans met het perspectief van de werkelijke weergave van de mens. Verschillende portretten die zowel de binnen als de buitenkant belichten. Als individu maar ook in relatie tot zijn of haar omgeving. Portretten van vrouwen die in hun kracht staan en de wereld aan kunnen in contact met zichzelf. Beelden die fascineren en verwonderen, die aanzetten tot denken en het stellen van vragen. Beelden die soms niet anders vragen dan bewust kijken en ervaren. 

In het werk van Marieke staat onbewuste beïnvloeding centraal. Een mooie foto is hierbij niet het doel, maar een expressiemiddel. Perfectie ontstaat als het gevoel van de fotografe gevangen wordt in het beeld dat in samenwerking met de geportretteerde wordt gemaakt. Voldoening als ook het model verrast wordt door het resultaat.

Marieke Gaymans (1975) heeft zich na haar opleiding tot vakfotograaf gespecialiseerd in het maken van bijzondere portretten. Voortdurend in beweging, maakt ze verschillende ontwikkelingen door, elke serie kenmerkt zich door ‘vernieuwing’ . Door haar pedagogische achtergrond en inlevingsvermogen kenmerkt haar werk zich door het puur en als zichzelf te portretteren van kinderen en (jong)volwassenen. Daarnaast maakt Marieke portretten voor bedrijven, families en gezinnen. Het concept staat hierbij centraal en zorgt voor een extra laag in al haar portretten.

Email: fotomariekeg@gmail.com
Mobiel: 06 39573583

Graag houden wij u op de hoogte van haar werk en exposities. Laat hieronder uw naam en e-mail adres achter en u ontvangt af en toe een nieuwsbrief (… en later weer afmelden is ook een fluitje van een cent).