Categories
Blog

Opening TAG Gaymans & Gaymans

Op 5 mei 2019 is de officiële opening van de Temporary Art Galery (TAG) Gaymans & Gaymans. Het resultaat van een bijzonder samenwerking tussen kunstfotografe Marieke Gaymans en haar vader, beeldend kunstenaar Joris Gaymans. Beiden verruilen hiermee de intimiteit van hun eigen werkruimte voor een bijzondere galerie in hartje IJsselstein waar zien en gezien worden op een unieke manier samen komen.

De invloed van de wereld op onze werkelijkheid staat bij beide kunstenaars centraal. Vanuit een ander perspectief maar met een zelfde streven naar perfectie gaan ze door het maken van hun kunst op zoek naar de ‘ware ik’. En dagen hiermee de bezoekers van Gaymans & Gaymans uit om verder te kijken dan hun eigen werkelijkheid.

U bent van harte welkom op zondag  5 mei, tussen 15:00 en 18:00

TAG Gaymans & Gaymans
Utrechtsestraat 40
IJsselstein